Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı ağacı görmek

Rüyada kayısı ağacı görmek

Rüyada kayısı ağacı görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, onu isyan noktasına getireceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok zor günler geçireceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı ağacı gördüyseniz:

  • Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz.

Rüyada ağaçtan kayısı almak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı ağacı budamak şansa, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayısı toplamak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, sıkıntılarının biteceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayısı yemek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada bahçede kayısı ağacı görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalettir.

Rüyada kayısı ağacının çiçek açtığını görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı ağacında kayısı görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments