Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü ölü fare görmek

Rüyada bir sürü ölü fare görmek

Rüyada bir sürü ölü fare görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sağlığının yerine geleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Rüyada bir sürü ölü fare gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Rüyada bir sürü ölü fare görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde fare görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü küçük fare görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü fare öldürmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü fare görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ferah bir eve geçileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü fare yavrusu görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, büyük bir sorun oluşacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü siyah fare görmek hem de para kaybettireceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments