Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü halinde fare görmek

Rüyada sürü halinde fare görmek

Rüyada sürü halinde fare görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada sürü halinde fare gördüyseniz:

  • Tuhaf teklif, öneri veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada sürü halinde fare görmek ayrılanların kavuşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada sürü halinde köpek görmek dünyasının iyileşmesine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde fil görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde balık görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde karga görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürü halinde kurt görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kem gözlere gelineceğine inanılır.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments