Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürünen balık görmek

Rüyada sürünen balık görmek

Rüyada sürünen balık görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, gururlandıracak işler yapacağına, çok yorulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada sürünen balık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü balık sürüsü görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalettir.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada bir sürü küçük balık görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada balık sürüsü görmek onlara sanat öğreteceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada sürüyle balık görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok sevineceğine, kendisi için mal mülk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yunus balığı görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü balık görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments