Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüyle balık görmek

Rüyada sürüyle balık görmek

Rüyada sürüyle balık görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada sürüyle balık gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı çok önemsemenize rağmen sizi yavaşlatıyorlarsa, bir şeyler yapmanız gerekebilir.

Rüyada yavru balık sürüsü görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde bir sürü balık görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalettir.

Rüyada bir sürü canlı balık görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş balık sürüsü görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işaret eder.

Rüyada sürü halinde balık görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kötü sözler duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürünen balık görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölü balık sürüsü görmek şansının geri döneceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada balık sürüsü görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments