Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü halinde kedi görmek

Rüyada sürü halinde kedi görmek

Rüyada sürü halinde kedi görmek canını sıkılacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, daha çok dünya malı edineceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde kedi gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada sürü halinde kedi görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sürü halinde kurt görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sürü halinde fil görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, ticarete atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürü halinde köpek görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada sürü halinde koyun görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde karga görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments