Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azar işitmek

Rüyada azar işitmek

Rüyada azar işitmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azar işitmek gördüyseniz:

  • Pratik konular hantallaşabilir veya duygusallığa boğulabilir.

Rüyada ölüden azar işitmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinden azar işitmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, maddi gücünü kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada anneden azar işitmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, işlerinin de rast gideceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada komutandan azar işitmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işaret eder.

Rüyada babadan azar işitmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada azar işitmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinden azar işitmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada amirden azar işitmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments