Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli at görmek

Rüyada sürekli at görmek

Rüyada sürekli at görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada sürekli at gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada sürekli at görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada sürekli okula gitmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Rüyada sürekli taşındığını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, ele geçen kazancın artacağına işarettir.

Rüyada sürekli dua okumak korkularının sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli böcek görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kurulu düzeni olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli biriyle kavga etmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulur.

Rüyada sürekli tartışmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, onlara çok bağlı olacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Rüyada sürekli geç kalmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kimseden korkmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments