Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli birini görmek

Rüyada sürekli birini görmek

Rüyada sürekli birini görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, özel muamele göreceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli birini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili mevcut problemlerden kaçmaya çalışmanız olayları alevlendirebilir.

Rüyada sürekli eski sevgili görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalettir.

Rüyada sürekli tatlı yemek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada sürekli ölmüş babayı görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalettir.

Rüyada sürekli evlenmek doğru kararların alınacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sürekli giyinmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada sürekli düşmanını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, planlı ve programlı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli temizlik yapmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli birini öldürmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments