Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli kar görmek

Rüyada sürekli kar görmek

Rüyada sürekli kar görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, icat yapacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada sürekli kar gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada sürekli kar görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  yorulur.

Rüyada sürekli araba kullanmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada sürekli birilerinin öldüğünü görmek işlerinin gerileyeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada sürekli tükürmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini sürekli görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, dünya malına kavuşulacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına inanılır.

Rüyada sürekli hamile olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli ölmüş anneyi görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments