Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli birilerinin öldüğünü görmek

Rüyada sürekli birilerinin öldüğünü görmek

Rüyada sürekli birilerinin öldüğünü görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada sürekli birilerinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada sürekli birilerinin öldüğünü görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalet eder.

Rüyada sürekli birilerinden kaçmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, canının sağ olacağına, sayılacağına ve sevileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek daha çok iş yapacağına, yeni hobiler edinileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada birilerinin öldürüldüğünü görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerine öldürmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, refah içinde yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada birileri tarafından öldürülmeye çalışmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini silahla öldürmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada birilerinin öldüğünü duymak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments