Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli mezar görmek

Rüyada sürekli mezar görmek

Rüyada sürekli mezar görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, fakir çocukları giydireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Rüyada sürekli mezar gördüyseniz:

  • Bazı iş girişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada sürekli mezar görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada sürekli ayrılık görmek adeta havalara uçacağına, verilen emeklerin heba olacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada sürekli çalışmak adım adım başarıya ulaşılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, maddi kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli zombi görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Rüyada sürekli hayvan görmek yokluk çekeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine alamet eder.

Rüyada sürekli erkek çocuğu görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna delalet eder.

Rüyada sürekli öldüğünü görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, işinden uzaklaşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli eşinin aldattığını görmek amaçlarını yerine getireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, bir takım sorunlar çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments