Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli ev taşımak

Rüyada sürekli ev taşımak

Rüyada sürekli ev taşımak fikirlerinin amacına ulaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli ev taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal seçimler yapmanız iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada sürekli ev taşımak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yakın akrabadan gelecek habere, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli eski ev görmek müjdeli haberle geleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalettir.

Rüyada sürekli ev görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli ev değiştirmek birikmiş parasının olacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı evi görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi başka yere taşımak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni eve taşımak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahat bir hayata başlayacağına, verimin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada eve taşımak uzaktan haberler işiteceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments