Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli sevgiliyi görmek

Rüyada sürekli sevgiliyi görmek

Rüyada sürekli sevgiliyi görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli sevgiliyi gördüyseniz:

  • Hayatın ufak tefek oyunlarına yenilmemelisiniz.

Rüyada eski sevgilini sürekli görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli eski sevgili görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli eski sevgilini görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, gelirinin garanti olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli sevgilini görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada sürekli sevgiliyi görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli eski sevgilisini görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini sürekli görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments