Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli aynı şeyleri görmek

Rüyada sürekli aynı şeyleri görmek

Rüyada sürekli aynı şeyleri görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sürekli aynı şeyleri gördüyseniz:

  • Yardım talebiyle karşılaşırsanız üzerinize düşeni yapmalı ya da uygulanabilir çözümler üretmeye çalışmalısınız.

Rüyada sürekli aynı şeyi görmek işinde terfi alacağına, zorlukları atlatacağına, her geçen gün başarıların artacağına delalettir.

Rüyada sürekli aynı şeyleri görmek başarılı olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına işarettir.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işaret eder.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek moral bozukluğu yaşanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada sürekli aynı bebeği görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada sürekli aynı mekanı görmek hayırlı işe, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments