Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli aynı kızı görmek

Rüyada sürekli aynı kızı görmek

Rüyada sürekli aynı kızı görmek aydınlığa çıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, edilen duaların tutacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kızı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sürekli aynı kızı görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada sürekli aynı bebeği görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Rüyada sürekli aynı yere gitmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sürekli aynı şeyleri görmek kendisini ailesine vereceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı ölüyü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, fesada bulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments