Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli abdest almak

Rüyada sürekli abdest almak

Rüyada sürekli abdest almak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli abdest almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler olarak güçlü olmakla birlikte, şansınız bunun tam tersidir.

Rüyada sürekli abdest almak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, adaletin geleceğine inanılır.

Rüyada sürekli hamile olduğunu görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli kedi görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli ağlamak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada sürekli askere gitmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulur.

Rüyada sürekli kan görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada sürekli su görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek isteklerinize kavuşacağınıza, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, zor günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments