Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli ağlamak

Rüyada sürekli ağlamak

Rüyada sürekli ağlamak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, terslik yaşayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli ağlamak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada sürekli ağlamak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli ölen kişileri görmek işlerini toparlayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada kendini sürekli hamile görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada sürekli öksürmek işlerin de hafifleyeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sürekli para bulmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli yüksekten düşmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sürekli namaz kılmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments