Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürahi su görmek

Rüyada bir sürahi su görmek

Rüyada bir sürahi su görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada bir sürahi su gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek işlerin hafifleyeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada içi su dolu sürahi görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Rüyada sürahide su görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada su sürahisi görmek hırsızlık yapacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sürahiden su içmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürahi su görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hayırlı kararlar alacağına inanılır.

Rüyada cam sürahide su görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, varlık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir sürahi su içmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments