Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürgeyle dövmek

Rüyada süpürgeyle dövmek

Rüyada süpürgeyle dövmek güzel günler görüleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada süpürgeyle dövmek gördüyseniz:

  • Unutmayın, her olayda geçmişi referans alamazsınız.

Rüyada süpürgeyle dövmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada süpürge faraş görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah süpürge görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, büyük atılımlar yapacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elinde süpürge görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulur.

Rüyada elektrik süpürgesiyle ev süpürmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk süpürge görmek kimseden korkmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tel süpürge görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürge sapı görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments