Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sümük görmek

Rüyada kendini sümük görmek

Rüyada kendini sümük görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada kendini sümük gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler bazı alanlarda şansınızı açabilir, bütçenizi düzenleyebilir veya doğru yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada burnunda sümük temizlemek maddi olarak eksiye düşüleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde sümüklü böcek görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sümük görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yeşil sümük görmek gelirinin sürekli olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada büyük sümüklü böcek görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada burnunu sümüklü görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına tabir olunur.

Rüyada sümüklü böcek görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, arzuların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sümüğünü görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments