Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sümük görmek

Rüyada yeşil sümük görmek

Rüyada yeşil sümük görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sümük gördüyseniz:

  • Kaderinizi şekillendirebilirsiniz.

Rüyada yeşil sümük görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil sümük çıkarmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sümüğünü yemek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ona kol kanat gereceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret eder.

Rüyada sümükle oynamak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük sümüklü böcek görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü sümüklü böcek görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, atılım yapacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments