Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu kum görmek

Rüyada sulu kum görmek

Rüyada sulu kum görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu kum gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada sulu kum görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu şeftali görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada sulu kaka görmek üçüncü gözünün açılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada sulu çamur görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Rüyada nohut sulusu yemek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada sulu bal görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sulu patates yemek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada sulu salata görmek alanında marka bir isim olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments