Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu süt görmek

Rüyada sulu süt görmek

Rüyada sulu süt görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, acı veren kazalara, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalettir.

Rüyada sulu süt gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada sulu süt görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sulu kuyuya düşmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu ayva yemek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalet eder.

Rüyada sulu köfte yapmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada sulu yemek görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, birlikte kâh ağlayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulu köfte yemek hayırlı yollar keşfedeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu portakal yemek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu çayır görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments