Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu portakal yemek

Rüyada sulu portakal yemek

Rüyada sulu portakal yemek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulu portakal yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Rüyada sulu portakal yemek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu portakal görmek emeğinden hayır göreceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulu patates yemeği yemek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sulu köfte yemek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sulu yemek yapmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına işaret eder.

Rüyada patates sulusu yemek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu armut yemek hayırlı bir terfi alınacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada sulu şeftali yemek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, üzgün olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments