Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu peynir görmek

Rüyada sulu peynir görmek

Rüyada sulu peynir görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada sulu peynir gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işin ya da olayın gerektirdiğinden daha fazla ya da daha hızlı çalışılması için baskı yapıyor olabilirler.

Rüyada sulu peynir görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada sulu bal görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu meyve yemek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada sulu pirinç görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Rüyada sulu kaka görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, ün sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sulu çamura batmak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu yolda yürümek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut sulusu yemek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments