Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu yolda yürümek

Rüyada sulu yolda yürümek

Rüyada sulu yolda yürümek sorunlarına da çözümler bulacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, onu uyaracağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Rüyada sulu yolda yürümek gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Rüyada sulu yolda yürümek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada sulu yerde yürümek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet eder.

Rüyada sulu çamurda yürüdüğünü görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına alamet eder.

Rüyada sulu çamurda yürümek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu yeşillik görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu portakal yemek aşının da çoğalacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet eder.

Rüyada sulu köfte pişirmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada sulu yumurta görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments