Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu meyve yemek

Rüyada sulu meyve yemek

Rüyada sulu meyve yemek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu meyve yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada sulu meyve yemek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada sulu erik yemek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sulu ayva yemek böylece daha büyük adımlar atılacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına inanılır.

Rüyada sulu et yemeği görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulur.

Rüyada sulu şeftali yemek kazancının ve rızkının düşeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu köfte yemeği görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sulu yemek görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sulu patates yemeği görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments