Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu yağ görmek

Rüyada sulu yağ görmek

Rüyada sulu yağ görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hanesine güneş doğacağına, maddi zararlara uğrayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada sulu yağ gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada sulu yağ görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, rızkın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu et yemeği yemek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sulu pilav görmek zorluklarla boğuşulacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu köfte yemeği görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalettir.

Rüyada sulu et yemek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada sulu armut yediğini görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada sulu yemek görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sohbetinin bozulacağına delalettir.

Rüyada sulu yolda yürümek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments