Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu boya almak

Rüyada sulu boya almak

Rüyada sulu boya almak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, hata yapılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sulu boya almak gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Rüyada sulu boya fırçası görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, üzeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu boya yapmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada sulu boya görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına inanılır.

Rüyada sulu boya almak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, renk ve eğlence geleceğine rivayet eder.

Rüyada sulu yemek yapmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada sulu ayva yemek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sulu et yemeği yemek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına yorulur.

Rüyada sulu portakal görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments