Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulardan kaçmak

Rüyada sulardan kaçmak

Rüyada sulardan kaçmak toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kederlerinin son bulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulardan kaçmak gördüyseniz:

  • Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada deniz suyundan kaçmak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, şifaya kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su yılanından kaçmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sulardan kaçmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su baskınından kaçmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sel suyundan kaçmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kulağına su kaçmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sevilip sayılacağına alamet eder.

Rüyada türbeden kaçmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mağaraya kaçmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments