Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sular içinde yürümek

Rüyada sular içinde yürümek

Rüyada sular içinde yürümek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sular içinde yürümek gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada su içinde yürümek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sıhhat ve moral bulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada duru suyun içinde yürümek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinden yürümek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada berrak su içinde yürümek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına delalet eder.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde yürüdüğünü görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sular içinde yürümek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık su içinde yürümek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments