Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinden yürümek

Rüyada suyun içinden yürümek

Rüyada suyun içinden yürümek işinde terfi alacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinden yürümek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek gerçeklikten uzaklaşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içinde yürümek daha zengin hale geleceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine alamet eder.

Rüyada akan su içinde yürümek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık su içinde yürümek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde yürüdüğünü görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak su içinde yürümek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Rüyada duru suyun içinde yürümek derde ve kedere düşeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments