Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde yürüdüğünü görmek

Rüyada suyun içinde yürüdüğünü görmek

Rüyada suyun içinde yürüdüğünü görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bunalıma düşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Rüyada berrak su içinde yürümek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada su içinde yürümek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Rüyada duru suyun içinde yürümek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ailesinden hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine tabir olunur.

Rüyada akan su içinde yürümek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bulanık su içinde yürümek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına yorulur.

Rüyada akan suyun içinde yürümek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments