Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan kurtulmak

Rüyada sudan kurtulmak

Rüyada sudan kurtulmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sudan kurtulmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada çamurlu sudan kurtulmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına delalettir.

Rüyada sudan kurtulmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık sudan kurtulmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, insanları kıracağına, işlerin büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sudan çıkmak işlerin düze çıkarılacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada bulanık sudan kaçmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Rüyada sudan para toplamak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sudan birini çıkarmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments