Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan kurtarmak

Rüyada sudan kurtarmak

Rüyada sudan kurtarmak uzun bir hayat yaşayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sudan kurtarmak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler ortaya çıkabilir veya yeni haberlere göre bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yeniden planlayarak veya gerekli değişiklikleri yaparak daha iyi bir konuma gelebilirsiniz.

Rüyada birini sudan kurtarmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu sudan kurtarmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sudan bebek kurtarmak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret eder.

Rüyada sudan kurtarmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine inanılır.

Rüyada kediyi sudan kurtarmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sudan birini kurtarmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sudan insan kurtarmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments