Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sudan kurtarmak

Rüyada birini sudan kurtarmak

Rüyada birini sudan kurtarmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, adını kirleteceğine, güzel günler için çalışılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sıkıntılarının artacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada birini sudan kurtarmak gördüyseniz:

  • Size danışmanlık yapmak isteyen veya önerilerde bulunan kişiler olabilir, dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işarettir.

Rüyada sudan insan kurtarmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet etmektedir.

Rüyada sudan bebek kurtarmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ruhani önderlik yapacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sudan kurtarmak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan köpek kurtarmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyi sudan kurtarmak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sudan kurtarmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sudan birini kurtarmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments