Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan birini kurtarmak

Rüyada sudan birini kurtarmak

Rüyada sudan birini kurtarmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, pişmanlığa, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada sudan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Rüyada sudan köpek kurtarmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan kurtarmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu sudan kurtarmak üzüntülerin daha da artacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına yorulur.

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan birini kurtarmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyi sudan kurtarmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sudan bebek kurtarmak büyük borçlara girmeyeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan insan kurtarmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments