Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu sudan kurtarmak

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinlemeniz karşılaşacağınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu sudan kurtarmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi sudan kurtarmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada sudan kurtarmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada sudan birini kurtarmak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan köpek kurtarmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına alamet eder.

Rüyada sudan insan kurtarmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine tabir olunur.

Rüyada sudan bebek kurtarmak huzurunun kaçacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments