Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan taş toplamak

Rüyada sudan taş toplamak

Rüyada sudan taş toplamak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, başarılarının tadına varacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sudan taş toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Rüyada sudan taş toplamak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada sudan taş çıkarmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, her daim Allah yolunda olacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan odun toplamak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada sudan kestane toplamak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sudan para toplamak elini eteğini hayattan çekeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sudan balık toplamak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada sudan inci toplamak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sudan ceviz toplamak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments