Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerpare tatlısı yapmak

Rüyada şekerpare tatlısı yapmak

Rüyada şekerpare tatlısı yapmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalettir.

Rüyada şekerpare tatlısı yapmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Rüyada şekerpare tatlısı yapmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada şekerpare tatlısı görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, tövbe etmeden vefata alamet eder.

Rüyada şekerpare meyvesi yemek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, hem ün sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada şekerpare görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şekerpare meyvesi görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına yorulur.

Rüyada şekerpare yediğini görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada şekerpare kayısı görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kederleneceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şekerpare yemek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments