Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekle uyumak

Rüyada bebekle uyumak

Rüyada bebekle uyumak işlerinin sarpa saracağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebekle uyumak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada bebekle uyuduğunu görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulur.

Rüyada bir bebekle uyumak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, işinde terfi alacağına inanılır.

Rüyada erkek bebeğin uyuduğunu görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin uyuduğunu görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yüzünün kızaracağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işarettir.

Rüyada bebeğin kucağında uyuduğunu görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada bebekle uyumak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada erkek bebekle uyumak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kariyer planının altüst olacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada bebekle beraber uyumak daha geniş bir rızık elde edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments