Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda oyun oynamak

Rüyada suda oyun oynamak

Rüyada suda oyun oynamak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada suda oyun oynamak gördüyseniz:

  • Planlarda oluşacak kaçınılmaz değişikliklerle ilgili katkılarınız akraba veya arkadaşlarınızın sizi takdir etmesine neden olabilir.

Rüyada suda oyun oynamak bir organizasyona katılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sokakta oyun oynamak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, onu cesaretlendireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölüyle oyun oynamak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet eder.

Rüyada pc oyunu oynamak helal kazanca sahip olunacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle oyun oynamak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Rüyada savaş oyunu oynamak yaşam standartlarının yükseleceğine, işlerin canlanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde oyun oynamak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments