Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş ördek görmek

Rüyada ölmüş ördek görmek

Rüyada ölmüş ördek görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, endişelerini silip atacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, zaferler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş ördek gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz ördek kesmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, küslüklerin biteceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek kime gideceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada yüzen ördek görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada ördek yolmak canın derdine düşeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yavrusu görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments