Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda nefessiz kalmak

Rüyada suda nefessiz kalmak

Rüyada suda nefessiz kalmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada suda nefessiz kalmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Rüyada suda nefessiz kalmak büyük bir karar verileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet eder.

Rüyada suda nefesini tutmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda nefes aldığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada suda nefes alamamak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda nefes almak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda nefes alabilmek bereketli işler yapacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine işarettir.

Rüyada suda nefes tutmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada nefessiz kaldığını görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments