Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda nefesini tutmak

Rüyada suda nefesini tutmak

Rüyada suda nefesini tutmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada suda nefesini tutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada suda nefesini tutmak rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, büyük zararlar getireceğine, en tepkedeki kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada suda nefes tutmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalettir.

Rüyada suda nefes almak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına rivayet eder.

Rüyada suda nefessiz kalmak dertlerinin günden güne artacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine yorulur.

Rüyada suda nefes alamamak büyük zorluklar yaşayacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada suda nefes aldığını görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kar sağlayacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada suda nefes alabilmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine delalettir.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, yaklaşan güzel günlere, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments