Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nefessiz kaldığını görmek

Rüyada nefessiz kaldığını görmek

Rüyada nefessiz kaldığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işinden ve parasından olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, zarara uğrayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nefessiz kaldığını gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada su altında nefessiz kalmak hasta olanın da iyileşeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Rüyada nefessiz kalmak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada suda nefessiz kalmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, alim insanlardan sayılacağına alamet eder.

Rüyada nefes nefese kalmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Rüyada havuzda nefessiz kalmak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde nefessiz kalmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada nefessiz kaldığını görmek zor günler geçirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörde nefessiz kalmak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments