Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda nefes alamamak

Rüyada suda nefes alamamak

Rüyada suda nefes alamamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda nefes alamamak gördüyseniz:

  • İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var.

Rüyada suda nefes alamamak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada suda nefes alabilmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Rüyada nefes alamadığını görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalettir.

Rüyada burundan nefes alamamak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin nefes alamadığını görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine alamet eder.

Rüyada burnundan nefes alamamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada nefes alamamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ticaret sektörüne atılacağına alamet eder.

Rüyada denizde nefes alabilmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments