Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kum görmek

Rüyada suda kum görmek

Rüyada suda kum görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, ana baba dualarının alınacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalettir.

Rüyada suda kum gördüyseniz:

  • Aşk, para veya sanatsal konularla ilgili olumlu gelişmeler odaklanmanızı gerektiriyor.

Rüyada kumlu suda yüzmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda kum görmek küslüklerin biteceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada kumdan kale yapmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, Allah’a dua edeceğine işaret eder.

Rüyada mavi kum görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oda içinde kum görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde kum görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kum yığınının altında kalmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumda yürümek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments