Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda koyun görmek

Rüyada suda koyun görmek

Rüyada suda koyun görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda koyun gördüyseniz:

  • Şekle girmek için spora başlayabilir veya kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada suda yüzen koyun görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada suda koyun görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada suda ıslanmamak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir suda yüzmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, hayırlı haberler duyacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda at görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada berrak suda yüzmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada suda yılan tutmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments